Az IntroWeb
Karrier
Referencia
Ügyfeleinknek
Elérhetőség
GINOP pályázat
Pályázat
Adatkezelés

IntroWeb Kft.

„KKV START INNOVÁCIÓ” pályázati program

kkv-start-innovacio-palyazati-program.jpg
Forrás: Introweb Kft.
2022.03.31-én zárult „”Mail Trezor” szolgáltatás kifejlesztése az Introweb Kft-nél” című, 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00208 kódszámú projekt.

Amely az Innovációs és Technológiai Minisztérium Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból nyújtott támogatásával meghirdetett „KKV START INNOVÁCIÓ” pályázati program finanszírozásában valósult meg.

Az Introweb Kft. egyedi weboldalak tervezésével, elkészítésével és azok üzemeltetésével foglalkozó vállalkozás, mely 2003 év óta működik. A cég fő tevékenységei között megtalálható az e-mail szerverek üzemeltetése és emelt szintű céges e-mail szolgáltatás biztosítása szerződött ügyfelei számára.

 

A projekt során az IntroWeb Kft. egy olyan e-mail archiválási megoldást fejlesztett ki, amely garantált módon, korlátlan időtartamig visszakövethető, egyszerűen kereshető e-mail archiválást tesz lehetővé a napi e-mail tevékenységgel párhuzamosan, attól elszeparáltan, földrajzilag is elkülönülő helyen. 

A kifejlesztésre került Mail Trezor szolgáltatás megszünteti azt a bizonytalanságot és kitettséget, amely abból fakad, hogy az ügyfelek  saját számítógépen, laptopon vagy esetleg felhőben tárolt és napi szinten operatívan használt elektronikus levelei megsérülhetnek és elveszhetnek, vagy akár véletlenül törlésre kerülhetnek. 

 

A projekt megvalósítás kezdete: 2021.01.01. 

A projekt fizikai befejezése: 2022.03.31. 

 

A projekt összköltsége: 33.264.900,- Ft

A támogatás összege: 19.958.940,- Ft 

Támogatási intenzitás: 60%

palyazatok-248.png

 

 

 

 

 

 

KKV START
Szerző: Introweb Kft.
Vissza