Az IntroWeb
Karrier
Referencia
Ügyfeleinknek
Elérhetőség
GINOP pályázat
Pályázat
Adatkezelés

IntroWeb Kft.

Keresőoptimalizálás

Mi is az a SEO?

A SEO rövidítés, az angol Search Engine Optimalization (keresőmotor optimalizáció) szavak kezdőbetűiből áll össze, és azt segíti, hogy a weblapunk minél előkelőbb helyen szerepeljen a keresőmotorok találati listáján a nem fizetett keresési eredmények között. 

Minél előrébb van rangsorolva az oldalunk a találati listában, annál valószínűbb, hogy megtekintik a weboldalunkat, azaz több potenciális ügyfelet szerezhetünk.

Hogy miért hasznos a SEO? 

A weboldal elkészítése az első lépés a leendő látogatók figyelmének felhívására, de ez még nem elegendő ahhoz, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják cégünket az interneten.

A felhasználók nagy része a keresők (Google , Yahoo…) segítségével jut el a weboldalakra, ezért a keresőoptimalizálás elengedhetetlen része cégünk internetes megjelenésének.  

Ahhoz, hogy a potenciális ügyfelek által ismert és látogatott legyen a honlapunk, a keresőmotorok számára is láthatóvá, ismertté kell ezt tenni. 

Minél előkelőbb helyen szerepel cégünk a keresési találatok között a releváns kulcsszavakra nézve, annál több potenciális ügyfelet érhetünk el az interneten.

A Google Adwords hirdetések elhelyezésével is a találati listák elejére lehet kerülni, de miért fizetnénk százezreket havonta emiatt? A keresőoptimalizálás egy sokkal olcsóbb és hosszabb távon is jövedelmező megoldás!

Mi olyan elemeket, megfogalmazásokat és trükköket alkalmazunk a weboldalak design fejlesztése, szövegezése, és programozása során, melyek a Google Robotok és egyéb keresőmotorok számára értékes és releváns információkat hordoznak az optimalizálni kívánt oldal tartalmáról.

Nálunk, már az egyeztetések során, a design tervezés megkezdésénél is kiemelt hangsúlyt fektetünk a SEO szempontokra.

A fejlesztés során követjük a Google irányelveit, html5 szabványoknak megfelelően készülnek a weboldalaink,  SEO szempontjából ideális módon helyezzük el a képeket, dokumentumokat  a honlapon.

A keresőoptimalizálás egy folyamat, mely nem zárul le a honlap elkészítésével. A SEO legfontosabb eleme ugyanis a minőségi, folyamatosan frissülő tartalom. A befektetett idő és energia azonban garantáltan megtérül.

Mi mindebben segítjük ügyfeleinket, hisz profi megoldásainkkal, szakértelmünkkel azon dolgozunk, hogy az általunk fejlesztett weboldalak megtérülő befektetést jelentsenek tulajdonosuk számára.

Mi az amit nyújtunk:

Ezt a szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik  a megfelelő kulcsszavak kiválasztásával szeretnék a keresőoptimalizáláshoz szükséges alapokat lefektetni. 

Ezt a csomagunkat azoknak ajánljuk, akik folyamatosan szeretnék megőrizni előkelő pozíciójukat a keresők találati listájában.