Az IntroWeb
Karrier
Referencia
Ügyfeleinknek
Elérhetőség
Pályázat
Adatkezelés

IntroWeb Kft.

Weboldal fejlesztés

Személyes konzultáció keretében az alábbi kérdésekre keressük a választ a honlap tervezés során:

Mi a termék?

Határozzuk meg a célpiacot, ügyfélkört!

(Kiknek szól a honlap, illetve kiket akarunk megszólítani?)

Mi a cél, milyen eredményt tervezünk elérni új honlapunk segítségével?

Ezen kérdésekre választ kapva, munkatársaink elkészítik az IntroWeb Kft. által javasolt megoldás-tervezetet, részletezve benne, hogy a célok elérését milyen menüpontok és aloldalak, illetve milyen funkciók megvalósítása biztosítaná a fejlesztésre kerülő honlapon.

Egyedi, mondhatni a megrendelőre szabott honlapot tervezünk, joggal remélve, hogy a megrendelő célzott piacának elvárásait és igényeit szem előtt tartva tervezett és kifejlesztett honlap a lehető legmagasabb fokon igazodik a kitűzött célhoz.

A fejlesztett honlapok az esetek nagy többségében grafikus által megtervezett egyedi dizájnnal illetve arculattal rendelkeznek, mely a megrendelő által átadott grafikai elemek - pl.: embléma, stb. – felhasználásával, és a megadott kívánalmak és irányelvek - színvilág, hangulat, stb. - figyelembe vételével készülnek.

A honlapokkal kapcsolatban alapvető elvárás megrendelőink részéről a könnyű on-line szerkeszthetőség és adminisztrálhatóság, melyet mind a tervezés, mind a kivitelezés során maximálisan figyelembe veszünk.

 

Mobil barát honlap fejlesztés!

Az informatika, illetve az informatikai eszközök rohamléptekkel történő fejlődésének köszönhetően mára rengeteg eszköz van, amely lehetőséget biztosít webes böngészésre: az asztali PC-n, és laptopon kívül az „okos”eszközök, mint pl a tabletek, telefonok.

Talán az egyik legnagyobb kihívás, hogy olyan weboldalt készítsünk, mely minden eszköz kijelzőjén jól jelenik meg, jól olvasható és jól is használható.

 

A megoldás a RESZPONZÍV design. Részletek itt!