Cége és Weboldala

Előbb utóbb minden cég életében elérkezik az idő amikor szeretné kihasználni az Internet által nyújtotta lehetőségeket és szeretne online formában is megjelenni a világhálón.

Milyen előnyökkel jár a webes megjelenés egy cég számára, ha profi weboldallal rendelkezik?

Az első és legnagyobb előnye a saját céges weboldalnak, hogy megszűnnek a területi korlátok. Az internet segítségével hatalmas vevőkört szólíthatunk meg és nem csak kis hazák határain belül. Egy jól megtervezett és értékes tartalommal rendelkező többnyelvű weboldal esetében a határt csak az honlapon megjelenített idegen nyelvű verziók száma jelentheti.

Másik nagy előnye a saját weblapnak, hogy egy jól felépített keresőoptimalizálási szolgáltatással kombinálva szinte minden mérhetővé válik. Részletekbe menő statisztikákhoz és adatokhoz juthatunk hozzá. Pontos képet kaphatunk célcsoportunk keresési szokásairól, termékeink népszerűségéről valamint az esetleges gyenge pontokról is. Így weboldalunk segítséget nyújt szolgáltatásaink, termékeink fejlesztéséhe is.

Egy saját weboldal költséghatékonysági szempontból is jelentős. Gondoljunk csak bele mennyibe kerül egy újsághirdetés, képújságban megjelenő hirdetés, egy reklámkampány, egy értékesítő munkatárs foglalkoztatása stb. Ezeket nem csak hogy kiválthatjuk egy jól megtervezett és felépített weblap segítségével, hanem gyakorlatilag töredékébe is kerül mindezeknek.

Ez csak néhány érv, mely a saját weboldal mellett szól. Ugyanakkor a lehetőségek korlátlanok.

Hogy céljainkat a lehető leghamarabb elérjük és kihasználjunk minden lehetőséget weboldalunk megtervezését és kivitelezését bízzuk profi csapatra.
 

Érdekel »